初めまして(^^♪
料理研究家 若のブログ1回目の投稿です(^^)/
料理研究家なんて名乗ってますが、
もともとは釣ってきた魚をさばいてるうちに、マイ包丁が欲しくなり
Xmasに作ったローストチキンを美味しそうに食べる家族を見て
料理をつくる喜びを知ったんです(^^♪
僕自身食べることが大好きで、学生時代はバリバリの体育会、食堂のおばちゃんに“今日はご飯普通盛りで”なんて言った時には超心配されましたね( ゚Д゚)
仕事を頑張っている妻、僕の伸長と体重を目標にしている小学生の息子のために
美味しいものをつくりたい、そんな気持ちのこもった料理写真、
家族の健康を第一に、注目されている“食育”で学んだことも投稿していきたいと思います(^^♪
よろしくお願いしますm(__)m
How do you do?(^^♪
This is Cooking Reseacher "Waka" 's 1st contribution(^^)/
Excuse me I named myself "Cooking Researcher",
I took delight in seeing my family ate the roast chicken cooked by me in Xmas(^^♪
Originally, I just made sashimi using my kitchen knife with the fish I caught .
刺身用 刺身用【堺包丁】【堺刃物】刺身包丁(柳刃包丁) 上打 210mm庖丁 實光包丁(堺包丁)贈り物 プレゼント ラッピング 堺 名入れ 日本製 国産 名前入れ 鋼 安来鋼 jk_h
I have a great liking for eating since playing Amercian Football.
A cook for university cafeteria much worried about if I didn't order jumbo size( ゚Д゚)
For my dear wife working hard every day, son making my height and weight a goal,
I keep uploading photos about delicious food for my falily as health is top priority,
the article for dietary education which I studied on this blog(^^♪
Thank you in advance, dear m(_ _)m